П`ятниця, 10.05.2024, 01:31
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Січень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Форма входу
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
Ремонт комп'ютерів Івано-Франківськ 0509626030
Головна » 2015 » Січень » 6 » Ремонт комп'ютерів Івано Франківськ Комп'ютерна допомога у Івано-Франківську Установка Віндовс Windows Івано-Франківськ 050-962-60-30
13:00
Ремонт комп'ютерів Івано Франківськ Комп'ютерна допомога у Івано-Франківську Установка Віндовс Windows Івано-Франківськ 050-962-60-30

Налаштування драйверів у Івано-Франківську

Виклик майстра проводиться  щоденно, без вихідних (включаючи суботу, неділю) з 08:00 до 21:00 за номером

у Івано-Франківську: 050-962-60-30, 067-734-28-46 (виїзд безкоштовно)

Драйвером називається програма, необхідна пристрою для взаємодії з комп’ютером. Драйвер необхідний кожному пристрою, який використовується з комп’ютером. Windows містить драйвери для різних пристроїв, наприклад принтерів, дисплеїв, клавіатур і сканерів. У багатьох випадках пристрій починає працювати відразу після його підключення до комп’ютера. Але є таке коли не всі підключені до комп’ютера пристрої працюють… Встановили принтер, а він не працює, чи сучасна відеокарта, не видає повне розширення екрану? Новий сканер відмовляється сканувати? Всі це говорять про те, що Вам потрібно встановити та налаштувати драйвер для даного пристрою.

Драйвером називають спеціальну програму, яка забезпечує взаємодію комп’ютера з пристроями і обладнанням. Без такого програмного забезпечення неможливо добитися нормальної роботи сканера, принтера, веб -камери, чи іншого підключеної до ПК обладнання та пристроїв. Операційна система Windows має деякі стандартні драйвера, до того ж придбане обладнання може комплектуватися оригінальними програмами.

Налаштування драйвера – непросте завдання, пропонуємо повний комплекс послуг з пошуку, встановлення та налаштування драйверів. Наші фахівці виконають наступні роботи:

  • перевірять коректність роботи пристрою.
  • ідентифікують непрацююче або некоректно працюючий пристрій;
  • підберуть для нього відповідний сучасний драйвер;
  • встановлять програму;
  • виконають настройку драйвера;

Щоб правильно підібрати драйвер, необхідно врахувати ряд критеріїв. Наприклад, його відповідність обладнанню та операційній системі користувача.

Але підібрати потрібний драйвер – це тільки півсправи. Іноді проблеми виникають і зі стандартними драйверами Windows. Драйвери періодично оновлюються. Windows може оновлювати драйвери автоматично, або ви можете самостійно встановлювати оновлені версії драйверів. Важливо переконатися в надійності встановлюваних оновлених драйверів. Windows повідомляє користувача, якщо виявлені підозрілі або небезпечні драйвери. Такі драйвери встановлювати не потрібно. Якщо драйвера підходять до пристрою, то установка пройде успішно в Властивостях системи пристрій буде відображатися без знаку оклику.

Ми надаємо послугу з встановлення та налаштування драйверів, в залежності від складності роботи, вартість настройки одного пристрою може бути різною. Тому, будь-ласка зв’яжіться з нашим менеджером, або службою підтримки. В ціну вже закладена ідентифікація пристрою та установлення драйвера для його зв’язку з комп’ютером, а також його тестування.

Виклик майстра проводиться  щоденно, без вихідних (включаючи суботу, неділю) з 08:00 до 21:00 за номером

у Івано-Франківську: 050-962-60-30, 067-734-28-46 (виїзд безкоштовно)

 

Видалення вірусів у Івано-Франківську

Виклик майстра проводиться  щоденно, без вихідних (включаючи суботу, неділю) з 08:00 до 21:00 за номером

у Івано-Франківську: 050-962-60-30, 067-734-28-46 (виїзд безкоштовно)

Комп’ютерні віруси підхопити може кожен користувач. Причиною потрапляння шкідливих програм в систему безліч, основними з яких є відвідування небезпечних сайтів в Інтернеті, відсутність антивірусного програмного забезпечення, використання інфікованих флеш-накопичувачів і карт пам’яті.

Видалення вірусів сьогодні одна з найпопулярніших послуг. Для користувача комп’ютера, виявлення на ПК шкідливих програм і вірусів, завжди неприємна несподіванка.Адже користувачі часто сподіваються, що їхній комп’ютер повністю захищений від негативного впливу. Однак, вплив вірусів може поширяться навіть на комп’ютери з встановленим сучасним антивірусним програмним забезпеченням. Весь час з’являються нові версії вірусів можуть з успіхом обходити встановлені бар’єри і фільтри. Розміщуючись на жорсткому диску або інших носіях інформації, віруси можуть завдати шкоди комп’ютеру і привести до втрати всіх даних або частини інформації, що зберігається на ньому. Тому своєчасне видалення вірусів надзвичайно важливо.

Перелік послуг, що надаються з видалення вірусів

Серед послуг однієї з найбільш затребуваних є лікування вірусів. Постійно виконуючи подібні замовлення, наші фахівці накопичили великий досвід боротьби з шкідливими програмами. Сьогодні ми можемо гарантовано допомогти вам вирішити такі проблеми як:

  • Видалення банера з робочого столу
  • Видалення вірусного файлу ВКонтакте
  • Видалення смс-вимагачів
  • Видалення троянських вірусів і програм-шпигунів
  • Розблокування Windows

Ми настійно рекомендуємо Вам не сидіти, склавши руки, якщо у Вас є хоча б найменша підозра про те, що Ваш комп’ютер або ноутбук заражений. Втрати, які приватні особи і компанії зазнають від діяльності комп’ютерних вірусів, сьогодні вимірюються мільярдами доларів на рік по всьому світу. Своєчасне якісне і повне видалення вірусів з Вашого комп’ютера, дозволить Вам спати спокійно!

Ознаки присутності вірусу на комп’ютері.

Визначити наявність шкідливих програм і вірусів на комп’ютері користувач може, побачивши не стандартні ознаки, при виконанні звичайних операцій. До найбільш поширених ознак наявності вірусів на ПК відносяться:

  1. Припинення роботи ПЗ, яке було повністю справно;
  2. Зміна в роботі програмного забезпечення;
  3. Припинення завантаження або зниження швидкості операційної системи;
  4. Зниження роботи швидкості комп’ютера;
  5. Зникнення з жорсткого диска файлів, розміщених на ньому для зберігання;
  6. Зміна розмірів і зовнішнього вигляду файлів;
  7. Зменшення або збільшення кількості файлів на жорсткому або зовнішньому носії;
  8. Зменшення розмірів вільної оперативної пам’яті;
  9. Збої у функціонуванні комп’ютера;
  10. Зависання комп’ютера;
  11. Часта поява інформації про помилки;
  12. Антивірусна система постійно сигналізує про виявлення вірусного програмного забезпечення;
  13. Поява самозавантажувальних зображень, повідомлень або програм.

Не всі перераховані ознаки вказують на наявність в комп’ютері шкідливого програмного забезпечення. Деякі з даних ознак можуть вказувати на логічні або фізичні збої в роботі системи. Отже, тільки після проведення необхідної діагностики, досвідчений фахівець може вказати на наявність в комп’ютері шкідливих програм або вірусів і провести видалення вірусів.

Чому не варто самостійно проводити видалення вірусів?

Коли комп’ютер починає проявляти ознаки зараження, необхідно звернутися до професіоналів. Самостійне видалення вірусів не безпечно! При неправильних діях можна втратити дані, що зберігаються на жорсткому диску.

Видалення вірусів – це робота, яку варто довірити фахівцям. Вони вичислять шпигунські програми і коректно видалять віруси. Видалення вірусів необхідно виробляти своєчасно, щоб не допустити їх серйозного втручання в роботу операційної системи. Професіонали володіють необхідними знаннями та досвідом для того, щоб своєчасно і якісно вилікувати комп’ютер користувача, за низькими цінами в регіоні.

Довіряйте комп’ютерну допомогу тільки перевіреним людям, і Ваш комп’ютер завжди буде захищений. У разі зараження Вашого ПК вірусами, зверніться до наших професіоналів, і результати їх швидкої та злагодженої роботи перевершать всі Ваші очікування!

Виклик майстра проводиться  щоденно, без вихідних (включаючи суботу, неділю) з 08:00 до 21:00 за номером

у Івано-Франківську: 050-962-60-30, 067-734-28-46 (виїзд безкоштовно)

 

Програмне забезпечення у Івано-Франківську

Виклик майстра проводиться  щоденно, без вихідних (включаючи суботу, неділю) з 08:00 до 21:00 за номером

у Івано-Франківську: 050-962-60-30, 067-734-28-46 (виїзд безкоштовно)

Сукупність програм, призначена для вирішення завдань на ПК, називається програмним забезпеченням. Склад програмного забезпечення ПК називають програмною конфігурацією.В основу роботи комп’ютерів покладено програмний принцип керування, який полягає в тому, що комп’ютер виконує дії за заздалегідь заданою програмою. Цей принцип забезпечує універсальність використання комп’ютера: у певний момент часу розв’язується задача відповідно до вибраної програми. Після її завершення в пам’ять завантажується інша програма і т.д.

Програма – це запис алгоритму розв’язання задачі у вигляді послідовності команд або операторів мовою, яку розуміє комп’ютер. Кінцевою метою будь-якої комп’ютерної програми є управління апаратними засобами. Програмне забезпечення, можна умовно розділити на три категорії:

  • системне ПЗ (програми загального користування), що виконують різні допоміжні функції, наприклад створення копій інформації, видачу довідкової інформації про комп’ютер, перевірку працездатності пристроїв комп’ютера і т.д.
  • прикладне ПО, що забезпечує виконання необхідних робіт на ПК: редагування текстових документів, створення малюнків або картинок, обробка інформаційних масивів і т.д.
  • інструментальне ПЗ (системи програмування), що забезпечує розробку нових програм для комп’ютера на мові програмування.

Для нормального розв’язання задач на комп’ютері потрібно, щоб програма була налагоджена, не вимагала доробок і мала відповідну документацію. Тому, щодо роботи на комп’ютері часто використовують термін програмне забезпечення (software), під яким розуміють сукупність програм, процедур і правил, а також документації, що стосуються функціонування системи обробки даних.

Програмне та апаратне забезпечення в комп’ютері працюють в нерозривному зв’язку і взаємодії. Склад програмного забезпечення обчислювальної системи називається програмною конфігурацією. Між програмами існує взаємозв’язок, тобто робота безлічі програм базується на програмах нижчого рівня.

Виклик майстра проводиться  щоденно, без вихідних (включаючи суботу, неділю) з 08:00 до 21:00 за номером

у Івано-Франківську: 050-962-60-30, 067-734-28-46 (виїзд безкоштовно)

 

 

Установка Windows XP у Івано-Франківську

Виклик майстра проводиться  щоденно, без вихідних (включаючи суботу, неділю) з 08:00 до 21:00 за номером

у Івано-Франківську: 050-962-60-30, 067-734-28-46 (виїзд безкоштовно)

Вам терміново потрібно перевстановлення Windows XP? Набридло, що операційна система постійно підводить, виходячи з ладу? Система знову «полетіла» в самий невідповідний момент? Вихід є завжди! Дуже часто комп’ютери постачаються з операційною системою Windows XP, тому її не потрібно інсталювати. Однак у наведених нижче випадках може виникнути необхідність інсталювати Windows XP. Установка Windows XP і подальша настройка системи вимагають особливої ​​професійної підготовки. Тому грамотну установку і настройку ОС Windows краще довірити досвідченим фахівцям. Професійна настройка ОС Windows здатна забезпечити довгу безперебійну роботу комп’ютера, а також поліпшити його продуктивність. Саме тому налаштування ОС Windows XP фахівцями– це оперативна якісна послуга в будь-який зручний для вас час.

  • У разі заміни жорсткого диска на новий жорсткий диск, на якому не інстальовано Windows XP.
  • У разі повторної інсталяції Windows XP для очищення жорсткого диска та видалення непотрібних програм, наприклад шпигунського програмного забезпечення.
  • У разі придбання комп’ютера без операційної системи.

Встановлення операційної системи Windows XP займає в середньому близько 30 хвилин. Час установки залежить від апаратних засобів вашого системного блоку: материнської плати, процесора, оперативної пам’яті, жорсткого диска, DVD -приводу. Це час буде потрібно тільки для установки операційної системи. Крім того, потрібно ще час на налаштування самої системи для зручності роботи з нею. Наша комп’ютерна допомога – це професійна група, що складається зі справжніх майстрів своєї справи. Повторне встановлення windows xp, здійснена руками наших фахівців, дозволить Вам надовго забути про проблеми з Вашою операційною системою.

Контрольний список перед інсталяцією

Перш ніж почати інсталяцію, скористайтеся цим контрольним списком, щоб переконатися, що все готово.

  • Ви маєте компакт-диск із Windows XP.
  • У вас є ключ продукту. Ключ продукту слід шукати в упаковці компакт-диска з Windows XP. Він необхідний для інсталяції та активації Windows XP.
  • Обладнання комп’ютера настроєно. Щонайменше потрібно підключити клавіатуру, мишу, монітор і дисковод компакт-дисків. Потрібно підключати комп’ютер до проводової мережі (якщо вона доступна).
  • У вас є драйвери Windows XP. Драйвер – це програмне забезпечення, яке використовується в операційній системі Windows XP для взаємодії з обладнанням комп’ютера. Якщо у вас немає драйверів, можливо, в операційній системі Windows XP вже містяться драйвери для вашого обладнання. Якщо це не так, їх потрібно завантажити з веб-сайту виробника обладнання після настройки Windows XP.
  • Якщо ви повторно інсталюєте Windows XP на наявному комп’ютері, потрібно створити резервну копію файлів і настройок. Під час процесу інсталяції всі файли буде видалено. Можна скористатися майстром перенесення файлів і настройок, щоб зберегти файли та настройки на знімному носії та відновити їх після завершення інсталяції.

Windows XP може вийти з ладу з різних причин, тому іноді до переустановлення операційної системи потрібно очистити комп’ютер від вірусів, внести зміни в BIOS або провести інші спеціальні процедури. Якщо перевстановлення системи виконується майстром, він виконує її за всіма правилами. До того ж він відповідає за виконану ним роботу – кожен клієнт, який замовляє у нас цю послугу, отримує гарантію від нашої комп’ютерної допомоги три місяці.

Працюємо без вихідних

І, що саме головне – будь-який з Вас може викликати майстра по телефону в будь-який час дня, адже наша служба працює без вихідних. Таким чином, замовлена ​​у нас перевстановлення XP – це гарантія безпечної та безперебійної роботи Вашої системи. Телефонуйте

 

Виклик майстра проводиться  щоденно, без вихідних (включаючи суботу, неділю) з 08:00 до 21:00 за номером

у Івано-Франківську: 050-962-60-30, 067-734-28-46 (виїзд безкоштовно)

 

Установка Windows 7 у Івано-Франківську

Виклик майстра проводиться  щоденно, без вихідних (включаючи суботу, неділю) з 08:00 до 21:00 за номером

у Івано-Франківську: 050-962-60-30, 067-734-28-46 (виїзд безкоштовно)

Ви недавно купили комп’ютер чи операційна система вже вийшла з ладу? Ваш комп’ютер працює повільніше, ніж раніше, з незрозумілих Вам причин? Зателефонуйте нам, майстер приїде і все налагодить.

Телефонуйте.

Встановлення операційної системи Windows 7 займає в середньому близько 30 хвилин. Час установки залежить від апаратних засобів вашого системного блоку: материнської плати, процесора, оперативної пам’яті, жорсткого диска, DVD -приводу. Це час буде потрібно тільки для установки операційної системи. Крім того, потрібно ще час на налаштування самої системи для зручності роботи з нею. На все це йде маса часу. Якщо ви хочете встановити швидко Windows 7, тоді звертайтесь до нашого сервісного центру.

Опис послуги

Можливо, Вашому комп’ютеру потрібно перевстановлення Windows 7! Операційна система Windows 7 з’явилася на ринку порівняно недавно, але вона впевненими темпами завойовує все більшу кількість шанувальників по всьому світу, в тому числі і в Україні. Сімка приваблює, перш за все, своєю простотою, наочністю і швидкістю роботи, однак, будь-яка система може вийти з ладу, як з вини користувача, так і з інших причин, включаючи вплив вірусів та іншого небезпечного програмного забезпечення.

Установка Windows 7 може бути здійснена самостійно, однак, у такому випадку, ніхто не гарантуватиме Вам, що система буде працювати правильно і надійно. Замовлена ​​в комп’ютерній допомозі перевстановлення Windows 7 дозволить Вам заощадити свої нерви і час.

Гарантія якісних робіт

До того ж, якщо вийшла з ладу система її упорядкує майстер і Ви отримаєте гарантію! Перевстановлення Windows 7 може бути замовлена щоденно без вихідних, виклик майстра і діагностика здійснюються безкоштовно, тому співпрацюючи з нами, Ви отримуєте всі переваги дійсно якісного сервісного обслуговування.

Виклик майстра проводиться  щоденно, без вихідних (включаючи суботу, неділю) з 08:00 до 21:00 за номером

у Івано-Франківську: 050-962-60-30, 067-734-28-46 (виїзд безкоштовно)

 

Установка Windows у Івано-Франківську

Виклик майстра проводиться  щоденно, без вихідних (включаючи суботу, неділю) з 08:00 до 21:00 за номером

у Івано-Франківську: 050-962-60-30, 067-734-28-46 (виїзд безкоштовно)

Windows – операційна система, встановлена ​​на більшості сучасних комп’ютерів. Правильна установка OC є необхідною умовою для максимально ефективної вашого комп’ютера.

Особливості операційних систем сімейства Windows

ОС Windows ХР вийшла в 2001 році і зрізу ж завоювала всесвітню популярність. Операційна система адаптована для приватних осіб і робочого використання. Для комерційних організацій була випущена версія Professional, а приватні користувачі можуть придбати менш дороге видання Home. До переваг даної ОС відноситься привабливий інтерфейс, високий захист і швидкість роботи. До того ж операційна система відрізняється відносно скромними системними вимогами. Однак на сьогоднішній день розробники ПЗ не завжди передбачають роботу свого продукту з цієї ОС.

ОС Windows Vista не отримала такого широкого розповсюдження, як її попередниця XP. Одна з причин – високі системні вимоги. Операційна система дійсно красива, однак для повноцінної її роботи підійде не кожен комп’ютер. Все ж таки можна знайти користувачів, які повністю задоволені версією Vista. Вона пропонується в семи варіаціях: від Starter до Enterprise.

ОС Windows 7 побачила світ у 2009 році. У 2011 році майже половина власників персональних комп’ютерів встановили цю операційну систему, і на сьогоднішній день вона не втратила лідируючих позицій. Безсумнівною перевагою «Сімки» є її сумісність з більшістю драйверів. ОС багато з них визначає автоматично, до того ж вона дозволяє використовувати драйвера, написані для Windows Vista. Чого тільки варті цифри – за перший рік свого існування Windows Seven 240 мільйонів користувачів придбали її ліцензійну версію!

У 2012 році світової громадськості була представлена ​​Windows 8. В ОС реалізований абсолютно новий інтерфейс Metro у вигляді плиток додатків. Користувачі можуть вибрати класичний робочий стіл. Загалом, нова операційна система повністю оновила зовнішній вигляд. Користувач може створювати свій обліковий запис Microsoft і синхронізувати параметри. У ОС можна побачити цілий ряд оновлень: диспетчер задач, панель управління, пошук, перемикання розкладки клавіатури і багато іншого. Операційна система може використовуватися на планшетах та інших портативних пристроях.

Коли потрібна установка систем сімейства Windows

Установка Windows потрібна в декількох випадках: коли ви купили новий ПК або ноутбук; вас не влаштовують можливості старої операційної системи, і ви хочете їх відновити і вдосконалити; ви підловили вірус, який сильно вплинув на працездатність ОС. Якщо ви не є просунутим користувачем, то наші фахівці допоможуть вам впоратися з будь-якими труднощами, пов’язаними з роботою ПК і операційної системи.

  • Купівлю нового комп’ютера – Зазвичай в магазинах продаються ПК без будь-якої операційної системи. У деяких випадках операційна система поставлена ​​відразу, але через якийсь час вона запросить ключ активації. Пам’ятайте, жоден співробітник комп’ютерного магазину не станент встановлювати Віндоус на безоплатній основі.
  • Апгрейді комп’ютера – Наприклад, ви модернізували якусь комплектуючу комп’ютера (процесор, материнську плату) і ваша стара операційна система «не тягне» нові можливості комп’ютера. У такому випадку без перевстановлення ОС не обійтися.
  • Зараження вірусами – Якщо на комп’ютер пробралися віруси, то це може серйозно позначитися на роботі системі. Зазвичай видалення складних вірусів, які пошкодили системні файли, вирішується перевстановлення системи з збереженням даних.
  • Установка 2-ий системи – Припустимо, ви є власником Макінтош або Макбук, і хочете мати на комп’ютері дві різні ОС під різні цілі. Або користувач хоче встановити нову windows поверх старої, щоб грати в комп’ютерні ігри.

Що входить в перевстановку:

Перевстановлення Windows являє собою набір наступних компонентів. Вы можете выбрать исключительно те пункты, которые необходимы вам. Ви можете вибрати виключно ті пункти, які необхідні вам.

1. Попередні роботи з HDD. Якщо в цьому буде необхідність, наші фахівці відформатуй і розіб’ють ваш жорсткий диск на розділи, задавши кожному необхідну файлову систему.

2. Установка Windows. Ми встановлюємо абсолютно будь-яку версію операційної системи від компанії Microsoft, будь то серверна або клієнтська розробка.

3. Драйвера. Взявши за основу список пристроїв, які будуть підключатися до комп’ютера, фахівці встановлять драйвера і утиліти, які потрібні для їх правильної роботи.Якщо вами буде замовлена ​​установка Windows 7, можливо інсталяція здебільшого драйверів не потрібно, так як вони поставляються на одному диску з системою.

4. Кодеки. Ми візьмемо на себе установку сучасних кодеків і мультимедійних програм, забезпечивши тим самим можливість перегляду відео та аудіо файлів.

5. Захист. За вашим бажанням може бути встановлений і налаштований на оптимальну працездатність абсолютно будь антивірус.

6. Пакет Office. Наші фахівці на ваше прохання можуть здійснити установку пакету офісних додатків, який призначений для роботи з тестовими документами, а також таблицями і презентаціями.

7. Спілкування в мережі. Ми встановимо і налаштуємо найбільш популярну програму для спілкування і дзвінків – Skype.

8. Інтернет з’єднання. Якщо у вас є робоче підключення до мережі інтернет, то ми після установки операційної системи Windows виконаємо налаштування з’єднання незалежно від того, який у вас провайдер.

Встановлення та перевстановлення Windows (виндовс) в сервісному центрі і на дому – це завжди оперативність, уважне ставлення до кожного клієнта та приємна ціна на послуги.
Рекомендується періодично встановлювати заново і оновлювати Windows для забезпечення швидкої роботи всіх процесів та програм. Незважаючи на це, іноді операційна система дає збої і виникає необхідність у її перевстановлення. Якщо знадобиться допомога, телефонуйте.

Виклик майстра проводиться  щоденно, без вихідних (включаючи суботу, неділю) з 08:00 до 21:00 за номером

у Івано-Франківську: 050-962-60-30, 067-734-28-46 (виїзд безкоштовно)

 

Налаштування ПК у Івано-Франківську

Виклик майстра проводиться  щоденно, без вихідних (включаючи суботу, неділю) з 08:00 до 21:00 за номером

у Івано-Франківську: 050-962-60-30, 067-734-28-46 (виїзд безкоштовно)

Бажаєте налаштувати комп’ютер і зробити роботу за ним максимально зручною саме для Вас ? Ми можемо здійснити Ваше бажання, якщо Ви попередньо зателефонуйте і викличте нашого комп’ютерного майстра. Він приїде до Вас, адже наш сервіс здійснюється без вихідних. Якщо у вас виникають якісь питання, пов’язані з налаштуванням і обслуговуванням комп’ютера, наш сервісний центр завжди готовий прийти до вас на допомогу. Фахівці зможуть надати повноцінну допомогу, дати необхідні рекомендації і допоможуть вийти з будь-якої складної ситуації.

Налаштуємо ПК як вдома, так і в офісі

Налаштування персонального комп’ютера за допомогою наших майстрів здійснюється і на дому, і в офісі. Ми миттєво реагуємо на виклик, так що ви можете не сумніватися, що настройка комп’ютера на дому пройде максимально швидко і ефективно.

Ми здійснюємо настройку комп’ютера після складання, забезпечуємо абонентське і сервісне обслуговування комп’ютерів, налаштування комп’ютерів у разі різних збоїв і неполадок. У будь-якому випадку, якщо у вас є якісь проблеми з експлуатацією ПК або вас не влаштовують певні моменти зі швидкістю роботи процесора, завантаженням операційної системи, установкою програм, додатків, наш сервіс в місті Івано-Франківську – до ваших послуг!

Обізнані люди розуміють, що настройка комп’ютера – це ціле мистецтво, адже від правильності її проведення залежить і зручність, і простота, і швидкість роботи ПК. Всі ми різні люди з різними потребами, тому настроювання комп’ютера необхідно виконувати індивідуально, благо сучасні операційні системи і програми дозволяють здійснювати це по максимуму. Ми рекомендуємо, щоб Ви не виготовляли встановлення та налаштування програмного забезпечення, налаштування реєстру та інші операції своїми силами, якщо Ви не впевнені в тому, як це робити правильно, оскільки це може додати проблем з Вашим комп’ютером в майбутньому.

Налаштування комп’ютера Поняття налаштування комп’ютерів об’єднує в собі широкий комплекс сервісів, які переслідують одну єдину мету – забезпечити коректну роботу ПК. У більшості випадків настроювання здійснюється на програмному рівні, тобто, встановлюється попередньо обумовлений софт і проводиться його налагодження відповідно до вимог клієнта. Наш майстер з налаштування комп’ютерів завжди порекомендує замовнику набір програмного забезпечення, оптимальний для вирішення конкретного кола завдань.

Порядок роботи

Налаштування комп’ютера зводиться до налагодження роботи системи. Ми налаштовуємо будь-які системи, але найчастіше нам доводиться стикатися з ОС Windows.

Порядок роботи простий. Спеціаліст приїжджає до вас додому. За допомогою сучасного обладнання проводить діагностику комп’ютера. Діагностика показує ряд проблем, які потрібно усунути. Після виявлення причин фахівець вирішує питання з налаштуванням.

Досвідченого майстра відрізняє від дилетанта те, що він усуває причину поломки, тоді як останній бореться з наслідками. У підсумку таке обслуговування і налаштування комп’ютерів ніколи не закінчується, оскільки основна проблема продовжує заважати коректній роботі техніки. Налаштування комп’ютерів на дому, проведена професіоналами, – це економія часу, сил і нервових клітин.

Мабуть, кожен з нас неодноразово використовував сторонню допомогу в налаштуванні комп’ютера. Одні звертаються до сусіда по майданчику, інші дзвонять хорошим знайомим, а треті – запрошують професіоналів із спеціалізованих компаній. Головна перевага перших двох варіантів – відсутність витрат на оплату праці, але ж і результат, як правило, залишає бажати кращого.

Усунення проблем з аудіо і відео.

Збільшення загальної продуктивності ОС.

Прискорення роботи в інтернеті.

Прискорення завантаження і виключення ОС.

Вирішення проблем з гальмами в іграх.

Налаштування зовнішнього вигляду та візуальних рішень.

Вирішення проблем з «глюками» і «гальмами» Вконтакте.

Якщо ви знайшли в цьому списку свою несправність, то наші майстри із задоволенням допоможуть вам від неї позбутися. Телефонуйте!

Ми не один рік працюємо у сфері надання послуг з налаштування комп’ютера та підключення його до мережі Інтернет, рада надати вам свої професійні послуги. Якщо ви тільки що придбали новий комп’ютер, необхідно налаштувати його відповідно до ваших запитів і потреб. На новому комп’ютері передбачений пакет мінімального програмного забезпечення, що включає операційну систему і кілька найнеобхідніших програм для роботи на комп’ютері. Цих програм для максимально зручної роботи на комп’ютері явно недостатньо, установка програмного забезпечення, яку пропонуємо, буде повною і забезпечить комфортну роботу на вашому комп’ютері.

Сьогодні послуги з настроювання комп’ютерів пропонують як профільні компанії, так і приватні особи. Налаштування комп’ютерів в Івано-Франківську – це висококонкурентний ринок, вижити на якому вдається тільки кращим. Пропонуючи широкий спектр послуг, швидке обслуговування і прийнятні ціни, ми зуміли завоювати свою нішу в Івано-Франківську. Налагодження і ремонт комп’ютерів проводиться тільки кваліфікованими фахівцями з великим досвідом.

На всі роботи надається гарантія, при цьому ми надаємо безкоштовну діагностику вашого ПК. Фахівці працюють з різною технікою: ноутбуки, стаціонарні комп’ютери, моноблоки, планшети і багато іншого. Якщо вам потрібна настройка планшетного комп’ютера або моноблока, ви завжди можете звернутися до нас за допомогою. Для зв’язку з консультантами скористайтесь контактними даними, що розміщені на цьому сайті. Ми надамо вам всю необхідну інформацію.

 

Виклик майстра проводиться  щоденно, без вихідних (включаючи суботу, неділю) з 08:00 до 21:00 за номером

у Івано-Франківську: 050-962-60-30, 067-734-28-46 (виїзд безкоштовно)

Встановлення та налаштування программ у Івано-Франківську

Виклик майстра проводиться  щоденно, без вихідних (включаючи суботу, неділю) з 08:00 до 21:00 за номером

у Івано-Франківську: 050-962-60-30, 067-734-28-46 (виїзд безкоштовно)

Для повноцінного використання всіх можливостей комп’ютера однієї лише операційної системи з попередньо встановленими програмами не вистачить. Для роботи можуть знадобитися як усім відомі офісні програми Microsoft Office, так і менш відомі Open Office, або мультимедіа програвачі, або електронні словники, або бухгалтерське програмне забезпечення.Коли будь-яка програма з невідомих причин відмовляється встановлюватися або правильно працювати, сміливо звертайтеся до наших спеціалістів, які, приїхавши в зручний час, встановлять і налаштують необхідне програмне забезпечення. Наші фахівці крім встановлення програм виконають налаштування операційної системи Windows і драйверів різних пристроїв для максимально ефективної роботи програмного забезпечення.

Якщо Вам необхідно поставити програмне забезпечення для офісу або для дому, то обов’язково телефонуйте нам. Наші фахівці проводять встановлення та налагодження програм на комп’ютер замовника. У нас дуже низькі ціни, які ми намагаємося не збільшувати, і існує постійна система знижок.

Майстра комп’ютерного сервісу встановлять, зроблять настройка програм (у тому числі і з ваших збірок) і перевірять його на відсутність конфліктів у системі, на правильність файлових асоціацій.

Ми встановлюємо та налаштовуємо такі операційні системи:

  • Установка та налаштування ОС Windows

У перелік послуг цієї категорії входять:

  • встановлення операційних систем (Window)
  • різного роду ігор,
  • офісних додатків (пакети Open Office і Microsoft Office),
  • антивірусів і антивірусних утиліт

Налаштування програм:

  • мережевої безпеки,
  • медіа-додатків,
  • графічних і музичних редакторів,
  • розпізнавання тексту,
  • Online і Offline браузерів,
  • установка клавіатурних тренажерів,
  • переглядачів графіки,
  • перекладачів та електронних словників,
  • архіваторів,
  • бухгалтерського та спеціалізованого програмного забезпечення,
  • для моніторингу, діагностики і тестування апаратного забезпечення комп’ютера,
  • установка ПЗ для запису на носії CD / DVD,
  • файлових менеджерів,
  • та будь-яких інших програм з дистрибутивів замовника.

Комп’ютерні експерти з нашої команди здійснюють встановлення та налаштування будь-яких мультимедійних програм швидко і якісно. Не дивлячись на те, що в глобальній мережі сьогодні можна скачати безліч програм різного призначення, в тому числі мультімедійний програм, щоб уникнути зараження комп’ютера вірусами слід довіряти тільки перевіреним джерелам скачування інформації, тому ми завжди рекомендуємо, щоб установка будь-яких мультимедійних програм виконувалася тільки фахівцями.

Після установки в більшості випадків потрібно налаштування програми, оскільки вона налагоджує роботу під конкретного користувача – це є ще однією важливою причиною, чому установка будь-яких мультимедійних програм повинна здійснюватися людьми, які мають відповідну кваліфікацію.

 

 

Виклик майстра проводиться  щоденно, без вихідних (включаючи суботу, неділю) з 08:00 до 21:00 за номером

у Івано-Франківську: 050-962-60-30, 067-734-28-46 (виїзд безкоштовно)

 

Установка ОС Windows у Івано-Франківську

Виклик майстра проводиться  щоденно, без вихідних (включаючи суботу, неділю) з 08:00 до 21:00 за номером

у Івано-Франківську: 050-962-60-30, 067-734-28-46 (виїзд безкоштовно)

Багато користувачів набувають комп’ютер, на якому операційна система Windows встановлена ​​спочатку, тому їм ніколи не доводилося встановлювати її самостійно. За наявності певних користувальницьких навичок встановити Windows можна і самостійно, слідуючи покроковим інструкціям, що містяться на завантажувальному диску. Якщо ж ви не впевнені, що зумієте впоратися з установкою Windows – скористайтеся допомогою наших професійних майстрів. Це вигідно для вас з цілого ряду причин. По-перше, наші фахівці допоможуть вам визначитися з вибором найбільш відповідний версії Windows, після чого швидко і грамотно встановлять програмний продукт, відповідний технічними параметрами комп’ютера і вашим індивідуальним запитам.

Чому саме Windows?

Сьогодні більшість користувачів віддають свою перевагу операційній системі Windows від корпорації Microsoft. Згідно зі статистикою, близько 90% користувачів вибирають установку даної операційної системи. Це є підтвердженням зручності і універсальності цієї операційної системи. Корпорація Microsoft постійно вдосконалює і оновлює версії свого програмного продукту. Це дозволяє встановлювати Windows на офісні і домашні комп’ютери, ноутбуки, робочі станції і на різноманітні мобільні пристрої.

Установка Windows

Якщо Ви володієте певними користувача навичками, встановити віндовс можна самостійно, дотримуючись інструкції, яка міститься на завантажувальному диску. Від правильної установки і налаштування операційної системи залежить швидкість і стабільність роботи Вашого комп’ютера. При установці Windows деякі дії програма робить автоматично. Але варто врахувати, що система встановить стандартні налаштування, які не будуть оптимізовані під Ваш ПК. Також, під час установки ОС часто відбуваються збої, які в подальшому призводять до неправильної роботи комп’ютера.

Саме тому краще покласти завдання з встановлення та налаштування операційної системи на професіонала. Зверніться до досвідчених фахівців і всі роботи з встановлення та налаштування ОС, будуть виконані професійно і якісно. На сьогоднішній день найпоширенішими є такі версії: Windows ХР, Windows Windows 7. Однак, не варто забувати, що установка Windows може знадобитися в наведених нижче ситуаціях.

  • Заміна жорсткого диска новим, на якому операційна система Windows XP не встановлена.
  • Повторне встановлення Windows XP на комп’ютері, якщо необхідно очистити жорсткий диск і видалити небажані програми, наприклад, програми-шпигуни.
  • Придбання комп’ютера без встановленої операційної системи.

Наш сервісний центр спеціалізується на установці операційної системи Windows,. Ми надаємо комплекс послуг з активації та налаштування програми. У нас можна замовити установку Windows XP , 7.

Переваги установки Windows у нас:

  • Наші фахівці дадуть безкоштовну консультацію щодо вибору операційної системи. Дадуть відповіді на всі виниклі у Вас питання, які пов’язані з установкою і налаштуванням операційної системи.
  • Установка операційної системи згідно конфігурації і параметром комп’ютера.
  • Встановлення та налаштування всіх необхідних програм і драйверів для повноцінної роботи Вашого персонального комп’ютера.
  • Готові запропонувати Вам послуги як по повній установці Windows, так і з відновлення операційної системи після помилки або системного збою.

Виклик майстра проводиться  щоденно, без вихідних (включаючи суботу, неділю) з 08:00 до 21:00 за номером

у Івано-Франківську: 050-962-60-30, 067-734-28-46 (виїзд безкоштовно)

Переглядів: 360 | Додав: ondifua | Рейтинг: 0.0/0
Безкоштовний конструктор сайтів - uCozCopyright MyCorp © 2024